LO och värdegrunden

SD är nu största partiet bland LO-medlemmar med 31,1 %.  LO för därför en partipolitisk kamp mot delar av medlemskåren nu. Enl ryktet funderar LO på att utesluta SD:s sympatisörer. LO har t ex gjort en mycket SD-fientlig filmoch anordnat kurser för att svärta ner dem och deras politik, men SD bara växer och växer också bland LO-medlemmar. LO sväljer dock villigt medlemsavgifterna från SD-medlemmarna. Av dessa avgifter går en betydande del till Socialdemokraterna, ett parti som de brännmärkta medlemmarna inte sympatiserar med och ofrivilligt sponsrar, och till material avsett att svartmåla SD.

Gör också andra fackförbund undantag från principen om alla människors lika värde när det gäller SD? Vart är Sverige och delar av fackföreningsrörelsen på väg när de tar sig rätten att underkänna vissa medlemmars politiska övertygelse och hindra dem från att ha förtroendeuppdrag för sitt parti? Hur ser LO-ledningens värdegrund ut? Dags för socialdemokraterna att ta bort demokraterna ur partinamnet?

Alla kloka och kunniga radikalfeminister som styr LO, de politiska partierna och media frågar sig nu varför SD är största parti bland LO:s medlemmar. Radikalfeministerna har satsat hårt på att göra landet till en humanitär stormakt med hjälp av feministisk politik. Ändå sjunker förtroendet som en sten för världens första feministiska regering med Löfven och Romson i spetsen. Deras lösning på problemet är densamma som lösningen för alla andra problem: mer radikalfeminism, nymarxism och postmodernism.

Nu samlas därför Sveriges skarpaste feministiska hjärnor runt om på partikanslierna, i LO-borgen och PK-mediernas public service för att tillsammans ta fram en handlingsplan som ska vända utvecklingen. Målet är att få svenska folket att tycka och rösta som den journalistiska och politiska eliten har bestämt att vi ska tycka och rösta. Sonja Schwarzenberger är en av många radikalfeministiska vänsterkvinnor inom svensk public service. Hon kämpar hårt med sina kollegor varje dag för att sprida radikalfeminism och nymarxism till svenska folket.

Sedan den vita medelåders radikalfeministiska vänsterkvinnan Hanna Stjärne förra året blev ny vd för SvT har statstelevisionen intensifierat sitt arbete för just vänsterextremism och radikalfeminism. Alla program genomsyras numera av en hälsosam radikalfeministisk, vänsterinriktad, normkritisk och identitetspolitisk värdegrund. Det senaste tillskottet är Jan Helin, f d ansvarig utgivare på Aftonbladet. Han har nu blivit programdirektör på SvT.  Åsa Romson har visserligen sagt:

 ”För de flesta av oss är faktiskt inte just vita, heterosexuella medelålders män – utan människor”

Några män kan dock accepteras av public service, i synnerhet på höga poster, om de bara är tillräckligt vänsterradikala och verkar i en feministisk agenda.

Karl-Petter Thorwaldsson, LO:s ordförande, är en av dem som vet bäst vad alla ska tycka och tänka. Han var med och presenterade boken Alla borde vara feminister som ska indoktrinera Sveriges gymnasieungdomar i den rätta radikalfeministiska och nymarxistiska tron. Håller alla LO-medlemmar med om att det är just till radikalfeministisk indoktrinering deras medlemsavgifter ska användas? Dessbättre har Thorwaldsson inte lyckats göra alla LO:s medlemmar till radikalfeminister eller nymarxister. Rätt stort spill får han räkna med där.

Thorwaldsson är duktig på att sprida feministiska läror och att regelbundet kräva att alla män ska maka på sig för att släppa fram en duktig kvinna. Han verkar dock anse att detta bara gäller alla andra vita, medelålders, heterosexuella män. Thorwaldsson är rikare och mäktigare än de flesta andra svenska män. Varför tar han inte sitt ansvar och lever som han lär? Varför avgår han inte för att ge plats åt en duktig kvinna istället?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *