Löfven på väckelsemöte i Davos

Stefan Löfven återintog under den gångna veckan den globala scenen för att delta i det årliga väckelsemötet i Davos. Där fabulerade han vidare inför EU:s ledare och internationella etablissemang bl a om han inte har några planer på att införa ett asyltak. Han hävdade också att det inte finns något samband mellan den skenande sexbrottsligheten och massinvandringen av unga ’skäggiga. Skulden för både den skenande sexbrottsligheten och alla gruppvåldtäkter lade han på svenska män, som enl Löfven är våldtäktsmän:

“För det första tror jag att det är viktigt att klargöra att sexuella trakasserier inte automatiskt har en koppling till migration och invandring. Vi har haft sexuella trakasserier i Sverige under många, många år, tyvärr.

Den svenska modellen och den humanitära stormakten är dödsdömda och socialdemokraternas opinionssiffror är ’all time low’. Löfven borde lägga all energi, om han nu har någon kvar, och gå ’all in’ för att förbättra regeringens förtroende. Men jag förstår jag att han hellre predikar utomlands än här hemma, där verkligheten kommit ikapp och allt fler slutat lyssna på hans irrläror. Hur kommer det sig att en partiledare och statsminister ställer sig upp och sprider ren desinformation som svartmålar hälften av hans väljare? Han ljuger med berått mod och utan att blinka etablissemanget i Davos rakt i ansiktet. Eller är hans verklighetsuppfattning så totalt snedvriden efter den korta tid han regerat? Hur totalt verklighetsfrämmande ska han då inte hinna bli fram till 2018?

-Gängkriminalitet, grova våldsbrott som går ned i åldrarna, unga som inte når gymnasiebehörighet, människor som tar med sig sina etniska och religiösa konflikter till Sverige, ett växande permanent utanförskap i många av storstädernas förorter med trångboddhet och social utsatthet som följd. Sverige går sakta men säkert mot en social bomb. Denna bomb kommer vara resultatet av ett politiskt irreversibelt experiment. Det går inte att backa bandet.

-Här ser vi hur rena anarkin sprider sig i Sverige. Ingen gör något. Polisen tittar bort på för att inte gynna “fel” parti, som rikspolischefen “kräks” över. Feminister anklagar bara svenska män, de som sköter sig bäst i världen. Medier och politiker tiger.

Själva verkligheten har i det alltmer bisarra Sverige blivit så kontroversiell att journalister drar sig för att beskriva den, även när implikationerna är enorma.

Sverige står inför svåra prövningar och ofattbara kostnader och Löfven saknar helt förmåga att ens begripa hur allvarlig Sveriges situation är. Än mindre vet vad han vad han ska göra. Han befordrades över sin kompetens till ett jobb som han inte ville ha för att partiets olika karriärister ville ha någon som de kan manipulera efter behag och för att själva slippa ta något som helst ansvar för landet. Varför ställs dessa politruker inte till svars av någon? Jo, för att media är agendastyrda och beroende av det presstöd som politrukerna tilldelar dem för att kabla ut ett politiskt korrekt budskap. Media granskar inte längre politikerna åt folket utan styr och granskar folket åt politikerna. Man hugger som bekant inte av den hand som föder en. Men mörkläggningen har blivit allt besvärligare för media att dölja.

Vi har fått ett etablissemang som hatar folkviljan och räds verkligheten.  Militanta PK-huliganer har tillåtits sätta agendan och den som vågat ifrågasätta vad som sker har utsatts för ogenerade påhopp. Det har gett extra status att spotta på den som inte varit politiskt korrekt och en ideologiskt korrekt lögn har så gott som alltid segrat över en ideologiskt obekväm sanning.

Nu har många av oss börjat reagera mot etablissemangets ’von oben-perspektiv’, alla deras lögner och allt mörkande. Vi vill inte vara de ”nyttiga idioter” eller ”sovhjärnor” som Reinfeldt kallar oss i sin bok Det sovande folket. Den politiska och kulturella eliten har totalt misslyckats med att hantera invandringen och dess praktiska ’utmaningar’.  Den snabbt växande kritik mot etablissemanget och det politiskt korrupta som vi idag bevittnar är ett resultat av detta misslyckande. När dessa ’antietablissemangskrafter’ växer i styrka blir det inte nådigt för den tondöva, oansvariga makteliten. Med sitt vanliga ’von oben’-perspektiv och bristande självinsikt undrar en konfunderad Wolodarski:

Vad i h-vete pågår? (DN 25/1)

Höj blicken, Wolodarski, kom ut ur ditt elfenbenstorn och studera hur ’antietablissemangskrafter’ i USA nu applåderar Donald Trump!.Varför har han blivit så framgångsrik?  Antagligen för att han ger röst åt alla som är trötta på etablissemanget och dess politiskt korrupta, makthungriga ledare och företrädare. Han är orädd och vågar öppet och kraftfullt konfrontera etablissemanget. Och han pekar med hela handen. Trump torde knappast ha spenderat hundratals miljoner på PR-firmor, ’spin doctors’ eller ’retorisk styling’ för att få fram sitt budskap. Det har däremot våra toppolitiker gjort, med förskräckande resultat.

Man må tycka vad man vill om Trumps politik, men Sverige skulle kanske må bra av en Trump light. Sverige behöver definitivt en orädd ledare som vet vad ledarskap innebär och som kan bärga den skeppsbrutna svenska skutan.

http://erixon.com/blogg/

http://motpol.blogspot.se/

http://fnordspotting.blogspot.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *