Reinfeldt går över gränsen

I finska Hufvudstadsbladet läser jag att Fredrik Reinfeldt varit i Finland och föreläst för 600 finländska kommunala tjänstemän och politiker vid Kommunförbundets årliga seminarium. Mer asylinvandring från tredje världen var framgångstipset Fredrik Reinfeldt (M) gav till finländarna för att få ordning på ekonomin. Ett annat råd var att äldre ska jobba, inte golfa eller mata duvor.

Han passade också på att uppmana männen att ”skärpa sig” och sluta prestera dåligt i skolan och tillade att det också ”är män som förirrar in sig i märkliga högerextrema uppfattningar”.

Det är kvinnor som driver urbaniseringen och de som först söker sig till nya spännande miljöer.

Hur förklarar han då att 80 % av alla migranter som söker sig till Sverige är män?

Vidare skröt Reinfeldt med att Stockholm numera är den mest ”mångkulturella” staden i Europa efter London.

Eftersom jag nu talar för finländare ska jag förvarna er. Jag är väldigt mycket för invandring. De starkaste samhällena är öppna och blandade. Samhällen där alla tror på samman gud och gör samma saker är urtrista.

Han verkar fullständigt omedveten om all den ’spänning’ som döljer sig bakom polismyndighetens kod 291, som innefattar tusentals brott som relaterar till invandrare. Läser han kanske fortfarande bara Camilla Läckbergs deckare för att få spänning i tillvaron?

Reinfeldt passade också på att gratulera Finland till deras 32 000 asylsökande ifjol.

32 000 är en bra siffra. I Sverige fick vi ifjol 160 000 asylsökande och prognosen för i år ligger på 140 000. Jag har träffat folk som har sagt att vi lever i ett land som kollapsat, men jag har då inte märkt några sådana tecken. Min erfarenhet av syrier och irakier är att de är de hårdast arbetande personerna vi har i vårt samhälle.

Den 5 februari tilldelades Reinfeldt en kunglig medalj ”för mångåriga och betydelsefulla insatser som statsminister”. Bloggen Fnordspotting låter sig dock inte imponeras av dagens Reinfeldt:

-Hur som helst, sedan Reinfeldt avgick har någonting hänt med bilden av honom. Så länge han satt kvar vid makten var det lätt att hålla sig för skratt när han gjorde sina alltmer förvirrade utspel, men sedan dess har fenomenet Fredrik Reinfeldt förvandlats till lyteskomik.

-Någon gång efter valet 2014 upphörde Fredrik Reinfeldt att vara statsministern som spottade sina väljare i ansiktet. Någon gång efter valet 2014 blev Fredrik Reinfeldt i stället en rikspajas. Det är ingen långsökt gissning att hans offentliga uttalanden allt oftare leder till att allt fler höga moderater skruvar väldigt besvärat på sig.

Allt fler människor har idag börjat omvärdera Reinfeldts insatser och anser att han istället borde ställas till svars för landsförräderi. Nu senast har Hans Hoff, (S), KU-anmält Reinfeldt, som i sitt sommartal 2014 påtalade att det skett en kraftig ökning av antalet asylsökande under 2013. Så här skriver Hoff i sin anmälan:

”Det är således väl känt att den förra regeringen inte vidtog tillräckliga åtgärder för att klara det kraftigt ökade asylmottagande som skedde under åren 2013 och 2014”.

Och så här skrev en av er som följer min blogg:

UTMÄT DE ANSVARIGA POLITISKA PARTIERNAS TILLGÅNGAR
Dags att sätta hårt mot hårt. De politiska partierna i Sverige har utsatt många barn, tjejer, kvinnor och även övriga medborgare för en stor risk genom att föra en oansvarig invandringspolitik som kostat samhället stora pengar och även vållat stor skada på hela samhället. Jag anser att det inte är mer än rätt att låta dessa politiska partier stå för kostnaden, som straff. Skulle det i sin tur innebära att politiska partier går i konkurs, so be it!
Vidare anser jag att man bör titta på en lagstiftning som innebär att skyldiga politiker döms, antingen till stora böter eller till fängelse, då man på grund av oaktsamhet och genom rena lögner har fört en politik som varit rent skadlig för Sverige. 

Någon som inte håller med?

http://fnordspotting.blogspot.se/

http://motpol.blogspot.se/

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *