Skattesubventionerad förnedring

I Almedalen tävlade 7-klöverns partiledare om att vara den som tog mest avstånd från SD. I årets Pridefestival upprepade de med stor emfas att de aaaldrig, ALDRIG skulle samtala, samarbeta eller samregera med SD. Att de därmed klargjorde att landets bästa är underordnat deras ambition att mobba och stänga ute det parti som kanske mer än en femtedel av väljarna röstat på. Det är magstarkt och ett övergrepp på demokratin.

RFSL är en mycket framgångsrik lobbyorganisation med tydlig vänsterprofil och identitetspolitik idag. Det framgick med all önskvärd tydlighet av årets upplaga av Pride. Organisationen får i år över 5 miljoner av våra skattepengar men beslutar själv vem som får delta i det officiella programmet. Det har nu visat sig att RFSL inte tillämpar den tolerans och vidsynthet de själva lobbar för. T ex nekades Ilan Sadé, Medborgerlig Samlings (liberalkonservativt) ordförande, att medverka som utställare. Det innebär att det enda partiet med en öppet homosexuell partiledare inte tilläts delta i en hbtq-festival. Häpnadsväckande!

Däremot fick Pia Sundhage, förbundskapten i fotboll, invigningstala. Att hon är aktiv i Kommunistiska Partiet, som hyllar Josef Stalin och förnekar kommunismens brott mot mänskligheten, inte minst mot homosexuella, tycks inte bekymra RFSL. Inte heller var det något problem för dem att låta artistparet Rebecca och Fiona uppträda i T-tröjor med kommunistsymbolerna hammaren och skäran. Pride och RFSL tycks numera ha utvecklats till en vänsterextrem megafon istället för en organisation som bedriver folkbildning. De borde därför inte längre få några skattepengar.

Att utesluta Medborgerlig samling men bjuda in kommunister att tala eller att flitigt anlita den f d terroristen Pia Laskar, dömd för att hon 1977 var med och planerade att kidnappa och mörda Anna-Greta Leijon, dåvarande statsråd (S), att föreläsa på Pride är provocerande! Genom att agera på detta sätt mot ett liberalkonservativt parti medan kommunister får äran att tala och uppträda visar att det inte längre handlar om lika rättigheter för hbtq-personer utan om att sprida rätt värdegrund och rätt politiskt perspektiv. Det är ytterst upprörande att en del av vad jag betalar i skatt används till mobbning, utestängning, förnedring av politiska partier och legitimering av totalitära ideologier!

Också SD utestängdes. Under den partiledarutfrågning som anordnades på Kulturhuset fanns 7-klöverns partiledare uppradade som skolbarn med regnbågsflaggor i händerna på en scen. Flaggorna skulle de vifta med om de instämde i frågeställarens påståenden. Dessutom fanns F!:s partiledare med trots att de inte är ett riksdagsparti och förhoppningsvis heller inte kommer att bli det. Troligen passade F! med sin vänsterprofil in den identitetspolitiska inramning RFSL gett Pride.

Påståendena var ett tydligt bevis på denna cirkusföreställnings infantila nivå. Exempel på påståenden var ”håriga ben kan vara kvinnligt” och ”SD är ett homofobiskt parti som mitt parti inte vill samarbeta med”. Partiledarna viftade lydigt med flaggorna och publiken applåderade. Hur är det möjligt? Var fanns de ”vuxna i rummet”? Varför protesterade ingen av partiledarna, som alltid betonar allas lika värde och vikten av likabehandling, mot att SD, ett av våra största partier, var utestängt och representerat av en uppblåsbar plastelefant? Är det för att de själva alltid utestänger och mobbar SD? Och varför reagerade de inte på de förnedrande påståendena?  Borde de inte istället ha frågats ut om sin politik ifråga om hbtq?

Feghet och bristen på civilkurage bland våra partiledare är provocerande och inger inget som helst förtroende. Oavsett vad deras valaffischer säger, talar handling tydligare än ord. Rädda politiker är inget alternativ för Sverige idag. Vi behöver ett starkt och tydligt ledarskap, inte politiker som fegt trängs i den smala PK-korridoren eller som praktiserar vuxenmobbning och underkänner väljarnas röster.

Ett politiskt etablissemang som anser det viktigare att exkludera SD från allt samarbete och medbestämmande än att jobba för landets bästa ska inte styra Sverige. Därför lovar jag att aaaldrig, ALDRIG rösta på något av de partier vars ledare deltog i den skattesubventionerade politiska förnedring som nyss arrangerades på Kulturhuset av RFSL.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *